Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

REVIEW: L'occitane Bouclier Radieux UV shield spf 40

Καλησπέρα! Σκεφτόμουν ποια ανάρτηση θα ήταν καλύτερη για να αποχαιρετήσω τον Απρίλη και κατέληξα στην απόφαση, να σας μιλήσω για την μεγάλη μου "αδυναμία" τα φυτικά καλλυντικά και συγκεκριμένα την εταιρεία L'Occitane.
Μέχρι πρόσφατα δεν είχα ιδέα για την εταιρεία και εδώ και ένα χρόνο που την ανακάλυψα λάτρεψα τα προϊόντα της!Πριν σας παρουσιάσω την κρεμούλα...

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η φιλοσοφία της L'Occitane είναι,ότι όλα προέρχονται από την φύση!Το1976,σε μια κατοικία στην ορεινή Προβηγκία,ο Olivier Baussan έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και ίδρυσε τη L'Occitane, παρασκευάζοντας καλλυντικά προϊόντα με 100% φυτικά και πανίσχυρα αιθέρια έλαια. Η φιλοσοφία της L' Occitane είναι ο σεβασμός στις παραδόσεις της Μεσογειακής γης, ο οποίος συμβαδίζει με το σεβασμό στη φύση και το περιβάλλον. Γι' αυτό και όλα τα καλλυντικά της εταιρείας, παρασκευάζονται μόνο με τα καλύτερα συστατικά που φέρουν «Ονομασία Προέλευσης», σύμφωνα με τις αρχές της φυτοθεραπείας και της αρωματοθεραπείας και είναι ιατρικά ελεγμένα. Κάτω από αυτό το πρίσμα,η L' Occitane πρόσθεσε συστηματικά την ανάγλυφη γραφή για τυφλούς - Braille- , στις περισσότερες συσκευασίες, οι οποίες είναι οικολογικές και ανακυκλώσιμες.

ΒOUCLIER RADIEUX (UV SHIELD SPF 40) 30ml ,33euro

Η συγκεκριμένη κρέμα τώρα είναι μια ενυδατική κρέμα με φυσικό δείκτη προστασίας spf40! Φτιαγμένη με οργανική αγγελική, ένα φυτό που καλλιεργείται στην περιοχή Drome της Γαλλίας. Η αγγελική σαν φυτό έχει την ιδιότητα να αντλεί νερό από βαθιά στο έδαφος, ώστε να "ενυδατώνεται" από τις ρίζες της. Από αυτές τις ρίζες εξάγονται δυο ενεργά συστατικά: νερό και αιθέριο έλαιο της Angelica.Ο συνδυασμός αυτών των δύο προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και βελτιώνει τη διάχυση και τη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα. Η δράση του είναι αναζωογονητική και ρυθμιστική.

Υφή: Η υφή της κρέμας είναι ελαφριά και μεταξένια. Λεπτόρρευστη, χωρίς να κολλάει και να τη νιώθεις βαριά στην επιδερμίδα σου. Απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα στο δέρμα!

Υποστηρίζεται δε, ότι διεγείρει τη σύνθεση των aquaporins στο δέρμα..Τώρα θα μου πείτε τι είναι αυτά..το έψαξα λοιπόν λιγάκι.Πρόκειται για πρωτεΐνη που βρίσκεται στην κυτταρική μεμβράνη και σχηματίζει "κανάλι νερού", διασφαλίζοντας την κυκλοφορία νερού όπου το δέρμα έχει προδιάθεση για αφυδάτωση!!
Δράση: Προστασία από τις βλαβερές UV ακτίνες αλλά και από περιβαλλοντικούς παράγοντες. Βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος, με τη δημιουργία μιας αόρατης ασπίδας προστασίας που "κλειδώνει" την υγρασία του.Υποστηρίζεται δε, ότι διεγείρει τη σύνθεση των aquaporins στο δέρμα..Τώρα θα μου πείτε τι είναι αυτά..το έψαξα λοιπόν λιγάκι.Πρόκειται για πρωτεΐνη που βρίσκεται στην κυτταρική μεμβράνη και σχηματίζει "κανάλι νερού", διασφαλίζοντας την κυκλοφορία νερού, όπου το δέρμα έχει προδιάθεση για αφυδάτωση!!
Σε όλα τα παραπάνω αξίζει να προστεθεί ότι η L'Occitane φέρει, από όσο γνωρίζω και έχω πληροφορηθεί, πιστοποίηση του ecocert, για την βιολογική σύσταση των προϊόντων της!!Ιδανικός συνδυασμός...
Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο προϊόν της εταιρείας;πείτε μου τη γνώμη σας...
Ps: το post δεν είναι διαφημιστικό, το προϊόν το αγόρασα με δικά μου χρήματα και η γνώμη μου είναι η προσωπική μου εκτίμηση μετά από την χρήση του! Επίσης επειδή στη βασική περιποίηση του προσώπου μου, χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά L'Occitane προϊόντα θα ακολουθήσει και  άλλο review.... 

Kisses 
Maria

4 σχόλια:

  1. τα προιοντα ειναι υπεροχα,εδω στο παρισι υπαρχουν πολλα μαγαζια της εταιρειας.

    From Paris with love!
    Kristina.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ειναι οντως τπέροχα προιόντα!Εδω παλι εχουμε μόνο ένα κατάστημα (στη Θεσσαλονίκη στα Notos galleries).Πάντως ότι εχω δοκιμάσει με έχει αφήσει πολύ ευχαριστημένη!!
      Φιλιά

      Διαγραφή
  2. πολυ ωραιο review!
    ειχα δοκιμασει παλιοτερα μια κρεμα αυτης της εταιρειας apple-almond velvet καπως ετσι ,ομως την κατηργησαν και δεν ξανααγορασα,στραφηκα στις φαρμακευτικες.Θα την δω αυτη που προτινεις,θα ζητησω δειγματακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ!Να ζητήσεις οπωσδήποτε!είναι πολύ εξυπηρετικές οι πωλήτριες!Εγώ μένω Θεσσαλονίκη και η κοπέλα της εταιρείας κάθε φορά μου δίνει πόσα δείγματα χωρίς καν να ζητήσω!Είναι ευγενέστατη και μ'αρέσει η πολιτική της εταιρείας!
      Φιλιά

      Διαγραφή