Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

REVIEW: L'occitane Bouclier Radieux UV shield spf 40

Καλησπέρα! Σκεφτόμουν ποια ανάρτηση θα ήταν καλύτερη για να αποχαιρετήσω τον Απρίλη και κατέληξα στην απόφαση, να σας μιλήσω για την μεγάλη μου "αδυναμία" τα φυτικά καλλυντικά και συγκεκριμένα την εταιρεία L'Occitane.
Μέχρι πρόσφατα δεν είχα ιδέα για την εταιρεία και εδώ και ένα χρόνο που την ανακάλυψα λάτρεψα τα προϊόντα της!Πριν σας παρουσιάσω την κρεμούλα...

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η φιλοσοφία της L'Occitane είναι,ότι όλα προέρχονται από την φύση!Το1976,σε μια κατοικία στην ορεινή Προβηγκία,ο Olivier Baussan έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και ίδρυσε τη L'Occitane, παρασκευάζοντας καλλυντικά προϊόντα με 100% φυτικά και πανίσχυρα αιθέρια έλαια. Η φιλοσοφία της L' Occitane είναι ο σεβασμός στις παραδόσεις της Μεσογειακής γης, ο οποίος συμβαδίζει με το σεβασμό στη φύση και το περιβάλλον. Γι' αυτό και όλα τα καλλυντικά της εταιρείας, παρασκευάζονται μόνο με τα καλύτερα συστατικά που φέρουν «Ονομασία Προέλευσης», σύμφωνα με τις αρχές της φυτοθεραπείας και της αρωματοθεραπείας και είναι ιατρικά ελεγμένα. Κάτω από αυτό το πρίσμα,η L' Occitane πρόσθεσε συστηματικά την ανάγλυφη γραφή για τυφλούς - Braille- , στις περισσότερες συσκευασίες, οι οποίες είναι οικολογικές και ανακυκλώσιμες.

ΒOUCLIER RADIEUX (UV SHIELD SPF 40) 30ml ,33euro

Η συγκεκριμένη κρέμα τώρα είναι μια ενυδατική κρέμα με φυσικό δείκτη προστασίας spf40! Φτιαγμένη με οργανική αγγελική, ένα φυτό που καλλιεργείται στην περιοχή Drome της Γαλλίας. Η αγγελική σαν φυτό έχει την ιδιότητα να αντλεί νερό από βαθιά στο έδαφος, ώστε να "ενυδατώνεται" από τις ρίζες της. Από αυτές τις ρίζες εξάγονται δυο ενεργά συστατικά: νερό και αιθέριο έλαιο της Angelica.Ο συνδυασμός αυτών των δύο προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και βελτιώνει τη διάχυση και τη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα. Η δράση του είναι αναζωογονητική και ρυθμιστική.

Υφή: Η υφή της κρέμας είναι ελαφριά και μεταξένια. Λεπτόρρευστη, χωρίς να κολλάει και να τη νιώθεις βαριά στην επιδερμίδα σου. Απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα στο δέρμα!

Υποστηρίζεται δε, ότι διεγείρει τη σύνθεση των aquaporins στο δέρμα..Τώρα θα μου πείτε τι είναι αυτά..το έψαξα λοιπόν λιγάκι.Πρόκειται για πρωτεΐνη που βρίσκεται στην κυτταρική μεμβράνη και σχηματίζει "κανάλι νερού", διασφαλίζοντας την κυκλοφορία νερού όπου το δέρμα έχει προδιάθεση για αφυδάτωση!!
Δράση: Προστασία από τις βλαβερές UV ακτίνες αλλά και από περιβαλλοντικούς παράγοντες. Βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος, με τη δημιουργία μιας αόρατης ασπίδας προστασίας που "κλειδώνει" την υγρασία του.Υποστηρίζεται δε, ότι διεγείρει τη σύνθεση των aquaporins στο δέρμα..Τώρα θα μου πείτε τι είναι αυτά..το έψαξα λοιπόν λιγάκι.Πρόκειται για πρωτεΐνη που βρίσκεται στην κυτταρική μεμβράνη και σχηματίζει "κανάλι νερού", διασφαλίζοντας την κυκλοφορία νερού, όπου το δέρμα έχει προδιάθεση για αφυδάτωση!!
Σε όλα τα παραπάνω αξίζει να προστεθεί ότι η L'Occitane φέρει, από όσο γνωρίζω και έχω πληροφορηθεί, πιστοποίηση του ecocert, για την βιολογική σύσταση των προϊόντων της!!Ιδανικός συνδυασμός...
Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο προϊόν της εταιρείας;πείτε μου τη γνώμη σας...
Ps: το post δεν είναι διαφημιστικό, το προϊόν το αγόρασα με δικά μου χρήματα και η γνώμη μου είναι η προσωπική μου εκτίμηση μετά από την χρήση του! Επίσης επειδή στη βασική περιποίηση του προσώπου μου, χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά L'Occitane προϊόντα θα ακολουθήσει και  άλλο review.... 

Kisses 
Maria

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

My versatile blog award...


Γεια σας! Ελπίζω να είστε όλες καλά...
Πριν κάποιες μέρες η γλυκύτατη Ms. Lollipop από το http://tonesesermou.blogspot.com/ μου χάρισε το παρακάτω βραβειάκι!!!!






Το βρήκα πολύ διαφορετικό γιατί πρέπει να το δώσεις σε 15 άλλα blogs αφού γράψεις 7 πράγματα για σένα!! Λοιπόν αρχίζω:
  1. Από πού μικρή τρελαίνομαι για αρώματα! Μ'αρέσει να δοκιμάζω διαφορετικά αρώματα και να τσεκάρω κάθε καινούργια κυκλοφορία αλλά σχεδόν πάντα φοράω κάποιο που δεν έχει γίνει "σούπα" και με εκφράζει.
  2. Έχω κόλλημα με τις τσάντες, όχι αστεία!! Αλλά συνήθως δε μπορώ να κρατήσω κάποια πολύ μικρή εκτός και αν το επιβάλλει το outfit!
  3. Αγαπημένο μου λουλούδι είναι η ορχιδέα! Πιστεύω ότι προσδίδει αισθητική στον χώρο και επίσης δεν προτιμώ τα κομμένα λουλούδια!
  4. Είμαι τρομερά αναποφάσιστη και συνήθως μάλιστα σε απλά πράγματα!πχ: - Και τώρα σε τι χρώμα να πάρω αυτά τα τέλεια παπούτσια?Μήπως το άλλο μαγαζί τα έχει πιο φτηνά?χαχαχαχα. Ζυγός κορίτσια αυτό τα λέει όλα!
  5. Μικρή (βλέπε όταν πήγαινα σχολείο) έλεγα πως αποκλείεται να γίνω ξανθιά και τελικά έγινα! Τώρα δεν αποχωρίζομαι με τίποτα τις ξανθιές ανταύγειες- διαφάνειες που έχω!! Οπότε ποτέ μη λες ποτέ...
  6. Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που κρίνουν και περιθωριοποιούν άλλους ανθρώπους εξ'αιτίας της εμφάνισής τους,των παραπάνω κιλών που έχουν, του χρώματος δέρματός τους κλπ.. χωρίς να κοιτούν την καμπούρα τους!!
  7. Τέλος θέλω να ασχοληθώ με την ειδική αγωγή και θεωρώ απαράδεκτο το πόσο πίσω είναι η χώρα μας στην εκπαίδευση και μέριμνα ατόμων με ειδικές ικανότητες!!!!

Τώρα θα το δώσω σε μερικά άλλα blogs ,που αρκετά από αυτά ανακάλυψα σχετικά πρόσφατα! Αυτά είναι:

  1. http://beautyincrisis.blogspot.com/
  2. http://leavemeonthecatwalk.blogspot.com/
  3. http://atouchofrouge.blogspot.com/
  4. http://my-secret-b.blogspot.com/
  5. http://missdudette.blogspot.com/
  6. http://carousel-coral.blogspot.com/
  7. http://floralissious.blogspot.com/
  8. http://laourasbeautyblog.blogspot.com/
  9. http://5glamclub.blogspot.com/
  10. http://evigmyworld.blogspot.com/
  11. http://onlybeautyistrue.blogspot.com/
  12. http://www.marinaschoice.blogspot.com/
  13. http://beautyjunkiepeggy.blogspot.com/
  14. http://scrapgalgrlovesblush.blogspot.com/
  15. http://nataliesbeautyland.blogspot.com/
  16. http://tatiannala.blogspot.com/
Αυτά για σήμερα....Καλή συνέχεια σε όλες, με έμπνευση για νέα posts
Ps: sorry για την καθυστέρηση της ανάρτησης, σε κάποιες έστειλα μήνυμα για το βραβείο αλλά κάτι έτυχε και δε μπόρεσα να κάνω post άμεσα!

Kisses girls

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

It's HAUL time......

HAUL: SLEEK...so special....

Άκουγα συνεχώς τα καλύτερα λόγια για την Sleek, την γνωστή πλέον drugstore εταιρεία από την Αγγλία και δεν άντεξα, κρατήθηκα, κρατήθηκα και τελικά ενέδωσα στον πειρασμό να παραγγείλω κάποια πραγματάκια! Να λοιπόν τι επέλεξα:




Αρχικά την mineral based eyshadow palette " Oh so special",η οποία περιλαμβάνει 12 χρώματα σκιών και είναι η ακόλουθη!:




Περιλαμβάνει χρώματα τόσο σε matte όσο και σε shemmery υφές και την θεωρώ κατάλληλη τόσο για καλοκαιρινό όσο και για χειμερινό μακιγιάζ...














Μια καλύτερη ματιά.......
























Θεωρώ πως οι επιλογές των χρωμάτων σε αυτήν την παλέτα είναι τόσο πετυχημένες και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλες πολύ ακριβότερες! η τιμή της ήταν 9 ευρώ!




Παρακάτω σας έχω ένα swatch των χρωμάτων. Σαν βάση έχω εφαρμόσει το paint pot painterly της Mac. Αυτό που διαπίστωσα ήταν ότι οι σκιές έχουν απίστευτη απόδοση χρώματος και ένα απλό άγγιγμα αρκεί για να σου προσφέρει μια ικανοποιητική ποσότητα στο πινέλο! Ειδικά το μαύρο χρώμα ήταν τόσο "δυνατό"... Τα μόνα δύο που δε "γράφουν" είναι το  BOW (πρώτο από κάτω) και το THE MAIL (τέταρτο από το τέλος), τα οποία έρχονται πολύ κοντά στον τόνο της επιδερμίδας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν απλώς για να φωτίσουν το βλέμμα


   


















Ένα καινούργιο σχετικά δημιούργημα της Sleek ήταν τα BLUSH BY 3, τα οποία μέχρι πρόσφατα δε μπορούσες να προμηθευτείς από την εταιρεία!! Πρόκειται για παλέτες που περιέχουν 3 ρουζ και βγαίνουν σε 5 αποχρώσεις! Η επιλογή μου ήταν η LACE 




Τα χρώματα είναι τα κατάλληλα για να σου φτιάξουν τη διάθεση, δίνοντας στο πρόσωπο την απαραίτητη φρεσκάδα!! Τα θεωρώ άκρως καλοκαιρινά και τα ονόμάτά τους ( από πάνω πρός τα κάτω) είναι: chantilly, guipure kai crochet! Πολλοί τα θεωρούν dupes για ρουζ της Nars. Η τιμή τους ήταν 13 ευρώ.


Ένα δημοφιλές προϊόν της Sleek είναι το Face contour Kit,έτσι λοιπόν δε μπορούσα να μην το δοκιμάσω! Επειδή έχω αρκετά λευκό δέρμα ήθελα την απόχρωση light,η οποία ωστόσο είναι σε έλλειψη εδώ και μήνες. Έτσι παρήγγειλα το medium shade. Παρόλο που είχα κάποιους ενδοιασμούς με το κατάλληλο blending είναι μια χαρά! Η τιμή του είναι 9,95 ευρώ.


Αριστερά χωρίς blending και δεξιά με (ένα τυπικό) blending

Τέλος αγόρασα το Kajal eyeliner στο χρώμα Nocturnal (μαύρο). Αυτό ήταν και το μόνο προϊόν που δεν με ενθουσίασε. Αν και στη φώτο φαίνεται έντονο, το αποτέλεσμά του στο μάτι δεν είναι τόσο έντονο. Βέβαια είναι καλό αν θες να κάνεις ένα πιο soft πρωινό look ή να το χρησιμοποιήσεις σαν βάση σε ένα smokey μακιγιάζ! Η συσκευασία του ωστόσο είναι γλυκιά και η υφή του ιδιαίτερα μαλακή. Επίσης αν και έχω ευαίσθητα μάτια δε μου προκάλεσε ερεθισμό!Η τιμή του είναι 8 ευρώ.


Σαν δωράκι μου έστειλαν ένα μίνι lipgloss με άρωμα φράουλας και glitters....


Αυτές ήταν λοιπόν οι αγορές μου.. Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από Sleek? Ποια είναι η γνώμη σας?



















Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Το 1ο μου βραβειάκι! Sharing love


H Rafalena από το http://omorfoblogaki.blogspot.com/ με ξάφνιασε ευχάριστα την Δευτέρα δίνοντας μου το πρώτο μου βραβειάκι! Το blog της είναι πραγματικά αντιπροσωπευτικό του ονόματός του.....Ένα όμορφο Blogaki με φρέσκια διάθεση και ιδέες! Την ευχαριστώ πολύ για την όμορφη κίνηση να μου δώσει αυτό το γλυκό βραβείο (όνομα και πράγμα)!


Με τη σειρά μου λοιπόν, ακολουθώντας την πρωτοβουλία της, θέλω να το χαρίσω

Στη Μαρία απο το http://mybeautysteps.blogspot.com/ για τις ωραίες ιδέες
Στη Λούσυ απο το http://lousousou.blogspot.com/ για τις εκλεπτυσμένες επιλογές και προτάσεις
Στη Μάρα απο το http://myburlesque.blogspot.com/ (ζηλεύουμε που είναι φυσική κοκκινομάλλα χαχαχαχα) για την ανατρεπτική διάθεσή της
Στη Φανή και smugnificent από το http://ourwalkingclosetssecrets.blogspot.com/ γιατί είναι μέσα σε όλα
Στην Έλενα απο το http://elenasfinds.blogspot.com/ γιατί είναι όλο ανακαλύψεις και βρίσκει απίστευτα dupes!  
Στην Πηνελόπη από το http://glitterglamour17.blogspot.com/ γιατί  χαιρόμαστε που επανήλθε στο blogging!    
και τέλος
Στην Χριστίνα από το http://www.christina77star.com/ γιατί είναι τόσο ενημερωμένη πάντα 
Μακάρι να μπορούσα να το δώσω σε όλες τις bloggers που παρακολουθώ..αλλά θα επανέλθω

Φιλιά σε όλες κορίτσια
Keep Blogging

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Πώς να κάνετε depot σε σκιές και ρουζ της Mac!!


Όλες φαντάζομαι γνωρίζετε το πρόγραμμα Back to Μac!Επιστρέφοντας 6 άδειες συσκευασίες προϊόντων παίρνεις εντελώς δωρεάν ένα κραγιόν της αρεσκείας σου!! Έκατσα λοιπόν και έκανα depot σε ότι προϊόν είχα (σκιές και ρουζ) και επωφελήθηκα της προσφοράς! Παρακάτω θα σας δείξω με απλά βήματα τον τρόπο!

Αρχικά θα χρειαστείτε τα παρακάτω "υλικά":


1. Ένα μαχαίρι με αιχμηρή "μύτη"
2. Ένα μυτερό ψαλιδάκι ή οποιοδήποτε άλλο αιχμηρό αντικείμενο (πχ. μεταλλική λίμα ) 
3. Ψαλίδι μαλλιών για ίσιωμα και τέλος
4. Ένα κομμάτι λαδόκολλα (που βάζουμε στα ταψιά).

1ο ΒΗΜΑ : 



Με το μαχαίρι αφαιρούμε τη θήκη της σκιάς από τη μεγάλη της βάση.Τοποθετούμε την μύτη του μαχαιριού στην εγκοπή της συσκευασίας και κουνάμε με προσοχή αριστερά δεξιά για να μη σπάσει η σκιά.





2ο ΒΗΜΑ :

Έπειτα ανάβουμε σε υψηλή θερμοκρασία το ψαλίδι μαλλιών και τοποθετούμε το κομμάτι της λαδόκολλας στην μια πλευρά του. Σ'αυτό το στάδιο θέλει πολύ προσοχή για να μην κάψουμε και κανένα χέρι.Έπειτα βάζουμε πάνω την σκιά που απομονώσαμε προηγουμένως από την βάση της (βλέπε βήμα 1) και την αφήνουμε για λίγο κάνοντας μικρές κυκλικές κινήσεις( με προσοχή το τονίζω γιατί εγώ παρά τρίχα τη γλίτωσα!!!


3ο ΒΗΜΑ :


Στη συνέχεια πάνω σε ένα κομμάτι χαρτί ή σε μια πετσέτα γυρίζουμε τη σκιά ανάποδα. Στο κέντρο της συσκευασίας θα παρατηρήσετε ότι το λιώσιμο θα είναι πιο έντονο ή θα κάνει μια μικρή λακουβίτσα (αν μπορώ να το εκφράσω σωστά τώρα)εκεί βρίσκεται η κόλλα, με την οποία τοποθέτησαν την σκιά.Παίρνετε το ψαλίδι ή όποιο άλλο αιχμηρό αντικείμενο έχετε και πιέζετε, κάποια στιγμή θα ακούσετε να ξεκολλάει η σκιά.



4ο ΒΗΜΑ :


Με προσοχή (ω ναι! πάλι με προσοχή..χαχαχαχα) και χρησιμοποιώντας το μαχαίρι αποκολλήστε τη σκιά από τη θήκη της όπως δείχνει η εικόνα. Σας λέω να προσέχετε γιατί το σιδερένιο στέλεχος μπορεί να καίει ακόμα από το σίδερο μαλλιών.
Και να το αποτέλεσμα :




Με λίγο βαμβάκι και οινόπνευμα μπορείτε να καθαρίσετε την περιττή κόλλα από το σιδερένιο στέλεχος της σκιάς. Τώρα τοποθετήστε το μαύρο τμήμα (θήκη της σκιάς) πίσω στη βάση της (συσκευασία με καπάκι) και έτοιμες!





Να λοιπόν πως είναι τώρα οι παλέτες μου: 




Για να κολλήσουν οι σκιές στην πάλετα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταινία διπλής όψης που από τη μία είναι μαγνήτης. Εγώ όσο και αν έψαξα δε βρήκα την ταινία αυτή οπότε χρησιμοποίησα power tack την άσπρη πλαστελίνη που χρησιμοποιούμε για να κολλάμε πόστερ και φώτος στους τοίχους! Αν θέλετε ακόμα μπορείτε να ξεκολλήσετε και τις τεμπελίτσες με τα ονόματα και να τις κολλήσετε από κάτω ώστε να θυμάστε τις ονομασίες. Για να βλέπω τα ονόματα των σκιών χρησιμοποίησα αυτοκόλλητα ταμπελάκια τα οποία και κόλλησα όπως φαίνεται εσωτερικά της παλέτας μου. 
Σημ: η στραπατσαρισμένη πάνω δεξιά σκιά ήταν η πρώτη μου απόπειρα για depot, όταν δε γνώριζα το σωστό τρόπο. Οι φώτος (εκτός από τη πρώτη και τις παλέτες) είναι από το internet, γιατί δυστυχώς δεν είχα καμία συσκευασία δική μου, έκανα depot σε όλες!
Με τον τρόπο αυτό και με συσκευασίες από κονσίλερ, studio fix, μάσκαρα, κραγιόν και μολύβια φρυδιών (μηχανικά) πήρα τα παρακάτω κραγιονάκια και είναι τέλεια!! Chilli (matte), Up the amp (amplified), Crosswires (cremesheen) και τελευταίο και αγαπημένο το Impassioned (amplified).
Ελπίζω να σας βοήθησα!
Φιλιά

PS: 
 

Σήμερα μου ήρθε μηνυματάκι ότι στα Mac έχουν έκπτωση 25% για λίγες μέρες!
Α! και με το Lucky Απριλίου,με τα Lucky checks, στα notos galleries στη Θεσσαλονίκη θα έχουν έκπτωση 30% επιλεγμένες εταιρείες ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ,μόνο όμως την Παρασκευή 6/4



see you soon







Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Αγαπημένα προϊόντα Μαρτίου


Καλό μήνα! Ο Μάρτιος πέρασε γρήγορα (ευτυχώς για μένα γιατί δεν ήταν ευχάριστος μήνας) χωρίς καν να το καταλάβουμε...
Λοιπόν παρακάτω θα σας αναφέρω κάποια από τα αγαπημένα προϊόντα του μήνα..
 
από αριστερά και δεξιόστροφα
Μολύβι ματιών body shop,Αντηλιακή κρέμα Fresh line spf15, Bronzing powder essence,blush Benefit Bella  Bamba, mac-lipstick Crosswires,Concealer boi ing Benefit,kabuki brush Body shop, Lush massage bar Heavenilly 


Αρχικά επειδή πρέπει να προστατεύουμε το πρόσωπο μας από την ηλιακή ακτινοβολία προμηθεύτηκα μια αντηλιακή κρέμα της Fresh Line από τη σειρά "Ήφαιστος" με spf 15! Αυτό που με κέρδισε σε αυτή την κρέμα ,είναι ότι απορροφάται άμεσα αφήνοντας ματ τελείωμα  στο πρόσωπο, ώστε να συνεχίσουμε το μακιγιάζ μας χωρίς να περιμένουμε ώρες να απορροφηθεί...Επίσης έχει ευχάριστο άρωμα και η αρχική τιμή της ήταν 22,90 ευρώ.

Θέλοντας να ξεφύγω από τα χειμερινά καφέ και μαύρα μολύβια ματιών, ανακάλυψα το 06 french navy από Body Shop και με βόλεψε πολύ. Ακόμα επειδή ήταν σε προσφορά τον Φλεβάρη το πήρα περίπου 7ευρώ αντί για 9!
Μια μανία με έχει πιάσει τώρα τελευταία και λέγεται "bronzers" lol... 
Η Λούσυ λοιπόν από το http://lousousou.blogspot.com/ με "παρέσυρε" θετικά στην αγορά του love to be matte 02 της essence και το έχω ήδη χιλιοφορέσει!! (συνεχίζω ωστόσο να αγαπώ και το Lush-light Bronze της mac από τη baby surf collection).. Σε συνδυασμό με το εκπληκτικό τρισδιάστατο ροζ (το χρώμα νομίζω δεν περιγράφεται με λόγια) ρουζ της Benefit αποτελούν 2 βασικά βήματα στο μακιγιάζ μου εδώ και καιρό!  Μοναδικό μειονέκτημα αποτελεί η υψηλή τιμή του, νομίζω περίπου 32 ευρώ αρχική. Προσωπικά βέβαια ψωνίζω μόνο όταν έχει εκπτώσεις και το είχα αγοράσει με - 25 %! Για την εφαρμογή του bronzer και κυρίως για blending χρησιμοποιούσα το kabuki brush της Body shop που ήταν δωράκι..πολύ βολικό πινελάκι μπορώ να πώ...
Το πρόγραμμα Back to Mac με έχει σώσει, γιατί πολύ απλά σταμάτησα να αγοράζω lipsticks!!Έκανα depot (είναι πανεύκολο,θα σας το δείξω) σε σκιές και ρουζ και έτσι πήρα δωράκι κάποια κραγιονάκια. Ένα αγαπημένο από αυτά είναι λοιπόν το crosswires που είναι Cremesheen.Αυτή η σύσταση μου αρέσει πολύ και το χρώμα είναι τέλειο και άκρως ανοιξιάτικο..Σας κάνω post φωτογραφία γιατί το swatch που έκανα δεν "έδειχνε" καλά το χρώμα, λόγω φωτισμού...



Δεν είναι πολύ ανοιξιάτικο χρώμα ;Σε μένα "βγαίνει" και λίγο πιο έντονο ομολογώ...





Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ!!! (του Φεβρουαρίου αγορά όμως) ήταν το boi-ing concealer της Benefit! Αυτή η εταιρεία είναι πιστεύω ξεχωριστή..Η σύστασή του είναι τρομερή,τις πιο πολλές φορές δε χρειάζεται καν να το "σετάρω" με πούδρα,δεν κάνει γραμμές και είναι πολύ ενυδατικό! Εγώ φοράω το χρώμα 02, η ποσότητά του είναι 3g και το πήρα πάλι με έκπτωση γύρω στα 19 ευρώ από τα sephora.
Το επόμενο αγαπημένο είναι ευωδιαστό!! Μέχρι να βγάλω τη φώτο για το post μοσχοβόλησε όλο μου το δωμάτιο...και δεν είναι άλλο από το massage bar Heavenilli της Lush! Στην ουσία είναι ενυδατική κρέμα σε στέρεη μορφή που την απλώνουμε στο σώμα (ιδανικά μετά το μπάνιο μας)! Η σύστασή του περιλαμβάνει shea και cocoa butters, jashimne, vanilla και tonka bean! Με την επαφή του σε στεγνό δέρμα, λιώνει και αφήνει μια απίστευτη μυρωδιά και την επιδερμίδα ενυδατωμένη!!

PS:  Αυτά ήταν όλα όσα με έκαναν να αισθάνομαι όμορφα εξωτερικά (τις λίγες μέρες αυτού του μήνα που είχα μυαλό να ασχοληθώ με τον εαυτό μου)... ΑΛΛΑ επειδή η πραγματική ομορφιά βρίσκεται μέσα μας θέλω να πω ένα μεγάλο, τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους φίλους μου που με στήριξαν σε μια πολύ δύσκολη στιγμή που πέρασα και ευτυχώς το πρόβλημα ξεπεράστηκε.. 
Νικολέτα και Μαρία σας ευχαριστώ ιδιαίτερα για όλα όσα κάνατε.....Οι φίλοι λένε ότι είναι τα αδέρφια που επιλέγουμε, χαίρομαι λοιπόν που σας έχω δίπλα μου στα καλά και στα δύσκολα, έκανα καλή επιλογή!!
Εύχομαι μόνο υγεία και χαμόγελα για όλους μας! Όλα ξεπερνιούνται...η ζωή όμως είναι μια...
Χαμογελάστε της