Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Dermablend Vichy : A different Review

Καλησπέρα!Ελπίζω να είστε όλες καλά..μπαίνω ξανά δυναμικά στο blogging.Μια μετακόμιση βλέπετε δεν σου αφήνει και πολύ ελεύθερο χρόνο μέχρι να τακτοποιηθείς!
Σήμερα θα κάνω ένα review post για να σας πω την άποψή μου για το Dermablend της Vichy. Σίγουρα θα έχετε ξαναδιαβάσει κριτικές για το συγκεκριμένο προϊόν.Το διαφορετικό με μένα είναι ότι δεν είχα ξαναφορέσει ποτέ liquid make-up στη ζωή μου. Ωστόσο μια αλλεργία, μου προκάλεσε κοκκινίλες στο πρόσωπο που έπρεπε να καλύψω και ξεκινάω!


Πρόκειται για ένα διορθωτικό make-up με εύπλαστη υφή!Υπόσχεται ματ αποτέλεσμα, χωρίς να δημιουργεί εφέ μάσκας και γυαλάδες!Απευθύνεται σε γυναίκες που επιθυμούν τη μέγιστη κάλυψη χωρίς να "βαραίνει" η επιδερμίδα τους. Επίσης θεωρείται ιδανικό για την κάλυψη ατελειών όπως χρωματικές ανομοιογένειες, σπυράκια, κοκκινίλες και μαύροι κύκλοι! Αυτά όμως μπορείτε να τα διαβάστε και στην συσκευασία, το θέμα είναι η πραγματική του δράση πάνω στην επιδερμίδα μου.
Καθ'όλη τη διάρκεια της αλλεργίας μου εφάρμοζα την απόχρωση 25 Nude και έχω να πώ τα καλύτερα!
Υφή: Εύπλαστη , λεπτόρευστη υφή, που το κάνει εύχρηστο ακόμα και για κάποια ,όπως εγώ, που δεν έχει ξαναφορέσει fond de teint!Δε δημιουργεί παχύ στρώμα και με μια εφαρμογή δίνει την αίσθηση οτι δεν φοράς τίποτα,καλύπτοντας ωστόσο τις ατέλειες!Θα μπορούσα να πώ ότι είναι ένα buildable προϊόν, αφού σε περίπτωση έντονων ατελειών μπορείς να το εφαρμόσεις, επιμένοντας στην προβληματική περιοχή. 
Αποτέλεσμα: Εφαρμόζοντάς το στην επιδερμίδα μου (μεικτός τύπος) ενθουσιάστηκα με το ματ αποτέλεσμα που αφήνει. Αυτό άλλωστε δεν είναι και το ζητούμενο από ένα καλό make-up? Προσωπικά απεχθάνομαι την λιπαρές υφές που αφήνουν γυαλάδα στο πρόσωπο.
Διάρκεια: Οι περισσότερες ώρες που το φόρεσα ήταν περίπου 8-10 ώρες σε μια κοινωνική μου υποχρέωση και παρέμεινε αναλλοίωτο μέχρι τέλους!
Στα συν του έχω να προσθέσω την απουσία αρώματος! Στην ήδη ερεθισμένη επιδερμίδα μου, εκείνη την περίοδο, δεν θα ήθελα να εφαρμόσω προϊόν με έντονη μυρωδιά για να αποφύγω περαιτέρω ερεθισμούς.Ακόμα, αν και τους φθινοπωρινούς μήνες η επιδερμίδα μου παρουσιάζει κάποια ξηρότητα, μαζί με την κάλυψη, το Dermablend μου προσέφερε και ενυδάτωση.Τέλος το γεγονός ότι έχει δείκτη προστασίας SPF 35 το κάνει ακόμα πιο αγαπημένο για μένα, διότι προνοώ χειμώνα καλοκαίρι για την προστασία του δέρματός μου από την ηλιακή ακτινοβολία!
Διατίθεται σε 5 αποχρώσεις!
Έξτρα tip: Για την ορθότερη εφαρμογή του Dermablend με βοήθησαν ιδιαίτερα οι εσώκλειστες οδηγίες που παρέχονται με τη συσκευασία. Αν θέλετε μπορείτε να τις βρείτε και στο αντίστοιχο site www.vichy.gr

The fun part!Watch it!!



Το προιόν μου στάλθηκε απο την assetogilvy και ευχαριστώ θερμά για αυτό! Ωστόσο το παραπάνω κείμενο περιέχει την προσωπική μου άποψη και κριτική, δεν πληρώνομαι για αυτό 


Kisses

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

NYX and you can be a greek goddess as she was


Το Σάββατο στις 6 Οκτωβρίου ήταν η μέρα που όλες περιμέναμε,τα εγκαίνια της εταιρείας NYX στην πόλη μας. Οι "πόρτες" θα άνοιγαν για τις bloggers στις 10:00, ώστε να ενημερωθούν για τα προϊόντα, να βγάλουν φωτογραφίες και γενικά να εξερευνήσουν τον χώρο! Μόλις πέρασα την είσοδο ήταν σα να βρίσκομαι σε ένα χώρο τόσο οικείο! Μας καλωσόρισε η ευγενέστατη και τόσο γλυκιά Κατερίνα και μας ενημέρωσε για τα προϊόντα, απάντησε σε διάφορες απορίες μας και τέλος μας βοήθησε στις αγορές μας μαζί με την εξίσου ευγενέστατη Πέπη. Ας μιλήσουν όμως οι εικόνες!
Το πρώτο stand που σταμάτησα ήταν αυτό της φώτο
 Πούδρες σε διάφορες υφές και εκδοχές, bronzers make up...
HD studio photogenic grinding powder  που "ξύνεται", λάτρεψα την υφή της. Προσφέρει αρκετή κάλυψη θα ήθελα πολύ να τη δοκιμάσω (24,95ευρώ)

Καλυπτική πούδρα μπορεί να φορεθεί για να σετάρει το υγρό make up ή και μόνη της

Παλέτες glitter 6.95 ευρώ

Η διάσημη παλέτα Crimson Amulet Dark shadows
Και η απίστευτη ποικιλία συνεχίζεται...
 
 Παλέτα Nude on nyde - Glitter palletes 6.95euros - 10 eyeshadows palletes 9.95euros
For your eyes only
 
 
 The curve eyliner  14,95 euros - Jumbo eyepencil 4.95 euros - SWATCHES
- Lips -
 
 

Από πάνω: Round lipsticks 4.95 euros - Mega shine lipgloss 6.95 euros - Black label lipsticks 8.95; - Jumbo lip pencils 4.95 - Matte lipsticks 6.95 euros and swatches "ποιο να πρωτοδιαλέξω?"

Στο τέλος μας προσέφεραν αυτή την κομψότατη θήκη γεμάτη "ομορφιές".. Καμιά μας ωστόσο δεν αρκέστηκε σε αυτήν... κάναμε και τις αγορές μας όσο να'ναι.. Εγώ επέλεξα τα παρακάτω
Slim lip pencil in Cabaret 4.95 euros - Lip gloss French kiss 6.95euros - Jumbo eye pencil french fries 4.95 euros - Jumbo lip pencil in Deep red  4.95 euros
 Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία ακόμα για να συναντηθούμε και να γνωριστούμε από κοντά με άλλες beauty bloggers...και το κλίμα ήταν τόσο ευχάριστο και φιλικό που μόνο θετικά έχω να πω!!
  Μερικά απο τα κορίτσια τα οποία γνώρισα και ελπίζω σύντομα να ξαναβρεθούμε..
Η φίλη μου ΜαρίαΤζένη Η Μαριλένα Η Νίκη Η Ανατολή H Πέ.μη Η Δέσποινα Η Θεοδότα Η Ελένη Η Φανή Η Μαίρη Η Ρία Η Jianna H Εύα Η Πηνελόπη Η Κλεονίκη Η Νάστια  και φυσικά η Ντέμη ψυχή των Greek beauty bloggers! Ελπίζω να μη ξέχασα καμιά..συγχωρέστε με διαφορετικά..Συναντηθήκαμε για καφέ ανταλλάξαμε απόψεις και πήγαμε όλες μαζί στα εγκαίνια με αμείωτο κέφι! Ήταν μια υπέροχη μέρα και μακάρι να είχα καταφέρει να παρευρεθώ μέχρι τέλους, ώστε να γνώριζα και από κοντά την ιδρύτρια της ΝΥΧ Toni Ko.
Ευχαριστώ πολύ την NYX για την πρόσκληση που μου έκανε σε αυτή την όμορφη βραδιά, καθώς και για την άψογη φιλοξενία. Στέλνω τα φιλιά μου στα υπέροχα κορίτσια που εργάζονται εκεί και θα τα πούμε σύντομα από κοντά και πάλι.
Σας φιλώ
Μαρία