Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Marie Dalgar--Lashes with NO limits!

Σε αυτό το post θέλω να αφήσω κυρίως τις εικόνες να μιλήσουν μόνες τους! Θα σας παρουσιάσω τη μάσκαρα νέας γενιάς Marie Dalgar, η οποία εγγυάται επιμήκυνση των βλεφαρίδων σας κατά 300%! Αποτελείται από δύο μοναδικές συνθέσεις το transplanting gel και το fiber. Αρχικά εφαρμόζουμε το transplanting gel και έπειτα πριν στεγνώσει το προϊόν εφαρμόζεται το fiber, έπειτα πάλι το gel και στη συνέχεια ακόμα μία στρώση fiber. Οι πιο τολμηρές, μπορούν να επαναλάβουν τα 2 στάδια αν και το αποτέλεσμα θα είναι ήδη μοναδικό. Στην ουσία το fiber είναι μικροίνες, οι οποίες τοποθετούμενες πάνω στο gel, "χτίζουν" τις βλεφαρίδες προσφέροντας την επιθυμητή επιμήκυνση. Η εφαρμογή είναι απλούστατη και το αποτέλεσμα άκρως εντυπωσιακό. Θα αφήσω τις εικόνες να "πουν" τα υπόλοιπα...


Αριστερά βλέπετε τις βλεφαρίδες μου πριν και δεξιά μετά τη χρήση της Marie Dalgar! Εντυπωσιακό;!




Προσωπικά δεν είχα χρησιμοποιήσει κάτι αντίστοιχο και έμεινα με τις καλύτερες εντυπώσεις,αφού πολλοί με ρωτούσαν αν έχω τοποθετήσει ψεύτικες βλεφαρίδες!
Ένα ακόμα πολύ σημαντικό στοιχείο, είναι ότι δεν αισθάνεσαι καθόλου να "βαραίνει" το μάτι σου και το καλύτερο όλων: το ντεμακιγιάζ με ένα διφασικό προϊόν, ως συνήθως, ήταν πιο εύκολο απ'ότι με τη συνηθισμένη μάσκαρα που χρησιμοποιώ. Αυτό με ενθουσίασε ακόμα περισσότερο, αφού δε χρειάστηκε να επιμείνω για την αφαίρεσή της, ταλαιπωρώντας τις βλεφαρίδες μου. Τέλος αν και έχω ευαίσθητα μάτια δεν με ενόχλησε καθόλου ακόμα και όταν τη φορούσα για ώρες!   
Ενθουσιασμένη λοιπόν σας την συστήνω! Μπορείτε να την προμηθευτείτε από επιλεγμένα καταστήματα για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site της εταιρείας Marie Dalgar
Ευχαριστώ πολύ την Marie Dalgar που είχε την ευγενή καλοσύνη να μου στείλει αυτό το αγαπημένο πλέον προϊόν. Η άποψη μου παραμένει ειλικρινής, άλλωστε οι εικόνες το αποδεικνύουν!
Εσείς έχετε δοκιμάσει την καινοτόμα αυτή μάσκαρα;
Kisses 

ps: Μείνετε συντονισμένοι για μια μικρή έκπληξη...


Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

1 year..Beauty in wonderland..Giveaway time for you all!!


Ναι λοιπόν το blog μου έγινε 1 έτους! Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη που δείξατε και συνεχίζετε να δείχνετε στο blog μου! Μέσα σε αυτόν τον ένα χρόνο ασχολίας μου με το blogging, γνώρισα νέα άτομα με τα οποία μοιραστήκαμε ωραίες στιγμές και ανταλλάξαμε απόψεις! Για μένα το blogging αποτελεί μια όμορφη ασχολία, που συνδυάζει δύο τομείς που αγαπώ...το γράψιμο και την ομορφιά. Εύχομαι το blog μου να συνεχίσει να βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές σας...

Θέλοντας να σας ευχαριστήσω για όλη αυτή την αγάπη θέλησα να σας κάνω ένα δωράκι!
Μια τυχερή ( ή ένας τυχερός) από σας θα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει τα παρακάτω προϊόντα της εταιρείας E.L.F, που δεν τα βρίσκουμε στην Ελλάδα!(Plus! Είναι against animal testing!!)
Αυτά είναι:


Beautybook eye brights edition
Eyelid primer shade Champagne
Luscious liquid lipstick shade Pink lemonade.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα-δήλωση συμμετοχής! Προσοχή για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να έχετε κάνει οπωσδήποτε τα υποχρεωτικά βήματα! Ο διαγωνισμός είναι "ανοιχτός" μόνο για άτομα που μένουν Ελλάδα και είναι άνω των 18 (σε αντίθετη περίπτωση να έχετε την άδεια του κηδεμόνα σας!). Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει 2 βδομάδες, και η κλήρωση θα γίνει άμεσα μέσω του rafflecopter. 
Μη ξεχνάτε να αφήνετε σχόλιο, ώστε να είναι έγκυρη η συμμετοχή!



a Rafflecopter giveaway


Υγ: Τα προϊόντα αγοράστηκαν με δικά μου χρήματα και θα σταλούν μέσω ταχυδρομείου στην/ον νικήτρια/η. Δε φέρω καμιά ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά που μπορεί να προκληθεί κατά τη μεταφορά!
Καλή επιτυχία....


Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

"Blogger loves...Macadamia healing oil treatment" (vol.2)

Ένα ακόμα Blogger loves είναι έτοιμο για σας, το δεύτερο κατά σειρά...διαβάστε το πρώτο εδώ
Σήμερα θα αναφερθώ σε περιποίηση μαλλιών και συγκεκριμένα στο Macadamia Healing oil treatment. Πρόκειται για ένα θεραπευτικό λάδι μαλλιών, όπως περιγράφει και το όνομά του, το οποίο περιέχει δύο από τα πιο αξιόλογα έλαια που υπάρχουν ,το macadamia και το argan oil! Στοχεύει στην ενυδάτωση της τρίχας και φυσικά στη θρέψη της. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ποικίλους τρόπους.

  • Εφαρμόζεται σε στεγνά μαλλιά για styling και προστασία και έχω να τονίσω ότι αποκλείεται να λαδώσουν τα μαλλιά σας.Προσφέρει επίσης ένα πολύ ευχάριστο άρωμα στα μαλλιά που διαρκεί.
  • Επίσης για έξτρα ενυδάτωση,μετά το λούσιμο,αφού αφαιρέσετε την περιττή υγρασία από τα μαλλιά σας, μπορείτε να το εφαρμόζετε στις άκρες και να συνεχίσετε το styling όπως επιθυμείτε.
  • Για μέγιστα αποτελέσματα μπορεί να αναμειχθεί με τη μάσκα σας ή με κάποια leave-in κρέμα μαλλιών και να κάνετε έτσι τη θεραπεία σας.
  • Ακόμα πολλοί κομμωτές επιλέγουν να αναμειγνύουν μια μικρή ποσότητα του Macadamia Healing oil treatment με τις βαφές μαλλιών.
Προσωπικά το θεωρώ κορυφαίο προϊόν και το καλύτερο από τα λαδάκια μαλλιών που έχω δοκιμάσει. Θετικό για μένα είναι ότι δεν περιέχει,απ'όσο έχω διαβάσει,σιλικόνες. Τα μαλλιά μου είναι βαμμένα και ταλαιπωρημένα από τεχνικές εργασίες όπως ανταύγειες και η ενυδάτωση που τους προσφέρει είναι ακριβώς ότι χρειάζομαι. Ακόμα η Macadamia Natural oil περιλαμβάνει μια πλήρη σειρά περιποίησης μαλλιών, από την οποία έχω δοκιμάσει τη μάσκα και τη leave-in cream και η γνώμη μου είναι το ίδιο θετική( αλλά αυτά σε άλλο post blogger loves..). Μπορούμε να το προμηθευτούμε στην Ελλάδα από τα επιλεγμένα κομμωτήρια στα οποία διατίθεται αλλά και από online shops. Προσωπικά το προμηθεύτηκα από το stand της TNT στην έκθεση Beauty Macedonia, με μειωμένη τιμή έκθεσης. Η τιμή τους κυμαίνεται στα κομμωτήρια κοντά στα 15 ευρώ για τη συσκευασία των 30ml.

ENGLISH Please..
Another "Blogger loves..." is ready for you and it is the second one... read here the first
Today we will talk about hair care and specifically about Macadamia Healing oil treatment. It is a therapeutic hair oil, as described by its name, which contains two of the finest oils available, the macadamia and argan oil! It aims to moisturize the hair and of course in their nutrition . It can be used in a variety of ways.

  • Apply to dry hair for styling and protection and I have to point that your hair will not be greasy. It is also offer a very pleasant fragrance in hair that lasts.
  • Also for an extra moisturizing after bathing, after removing unnecessary moisture from your hair, you can apply on the tips and continue styling as desired.
  • For maximum results it can be mixed with your mask or a leave-in  cream- hair conditioner and do so your hait treatment.
  • Yet many hairdressers choose to mix a small amount of Macadamia Healing oil treatment in hair dyes.
Personally I find it a top product and the best of hair oils I've tried. Another positive point for me is that it does not contain, as far as I've read, silicones. My hair is dyed and damaged by technical tasks like highlights and the hydration that provides is exactly what I need. Yet Macadamia Natural oil contains a complete hair care range, from which I've tried the mask and leave-in cream and my opinion is the same positive (but those in another post blogger loves ..). Can be purchased in Greece from selected salons and also it is available from online shops. I personally purchased it from the stand of TNT company in the beauty exhibition Beauty Macedonia, with reduced value. The price varies on hair salons, it is  near 15 euros for packaging of 30ml.


Εσείς τι γνώμη έχετε για τα θεραπευτικά λάδια μαλλιών? Έχετε δοκιμάσει το συγκεκριμένο ή κάποιο άλλο?


What's your opinion about healing oils for hair? Have you ever tried this or any other?

Ps: Το προϊόν έχει αγοραστεί με δικά μου χρήματα και εδώ αναφέρω την προσωπική μου άποψη γι'αυτό!
Ps: I personally purchased this product, and this is my honest opinion about this!
Kisses

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Le tif ----Greek beauty bloggers event

Τι κάνετε beauty lovers?Εγώ αρρώστησα λιγάκι και βγήκα εκτός προγράμματος,ήθελα να κάνω τόσα posts..αλλά τώρα που είμαι καλύτερα να περιμένατε πολλά!
Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα πολύ ωραίο event στο οποίο βρεθήκαμε με τις Greek Beauty Bloggers πριν από σχεδόν 2 βδομάδες και κάτι. Η συνάντησή μας πραγματοποιήθηκε στο κομμωτήριο Le tif Κερασούντος 75 στην Καλαμαριά.
Ο Στράτος και ο Θανάσης, οι ιδιοκτήτες του κομμωτηρίου μας υποδέχτηκαν με μεγάλη τους χαρά και μαζί με τους ειδικούς από την Kerastase και την L'oreal Professionnel, ήταν έτοιμοι να μας λύσουν κάθε απορία, αλλά και να μας ενημερώσουν για οτιδήποτε νεώτερο σχετικά με την περιποίηση των μαλλιών! Μετά το καλωσόρισμα τον λόγο πήρε ο υπεύθυνος της εταιρείας Walk in the park (site) που έχει αναλάβει τη δημιουργία του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος με προϊόντα από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο!(Δείτε το εδώ, "ανέβηκε" σήμερα) .Μας εξήγησε τα πάντα γύρω από αυτό το project και ζήτησε από μας ιδέες που θα βοηθούσαν στο να γίνει αυτό το νέο "εργαλείο" πιο ευέλικτο! 
Έπειτα η Μάγκυ από την Kerastase,μας έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναδρομή στην ιστορία της εταιρείας,μας ενημέρωσε για κάθε νέα καινοτομία που σχεδιάζει να λανσάρει η εταιρεία αλλά μας αποκάλυψε ακόμα πως το νέο πρόσωπο της Kerastase θα είναι η Kate Moss. 
Κάτι που δεν περιμέναμε είναι ότι η εταιρεία, όπως πληροφορηθήκαμε, σύντομα θα λανσάρει νέα σειρά styling,πράγμα που μέχρι τώρα έλειπε! Έτσι θα προσφέρει μια ακόμα πιο ολοκληρωμένη φροντίδα!


Έπειτα η Isabelle μας ενημέρωσε για τις τελευταίες τάσεις της μόδας σε ότι αφορά το χρώμα των μαλλιών και πολλές από μας είχαν την ευκαιρία να τους συμβουλέψει προσωπικά για τους χρωματικούς τόνους που τους ταιριάζουν.

Μετά από τις τόσο ωραίες και πλήρεις παρουσιάσεις, περιηγηθήκαμε στον προσεγμένο αισθητικά χώρο του κομμωτηρίου και την προσοχή μου τράβηξε ένα ιδιαίτερο προϊόν της Kerastase. Δεν είναι άλλο από το Initialiste, το πρώτο serum μαλλιών.  Υπόσχεται υγιή μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες, που μακραίνουν χωρίς να σπάνε. Θέλω πολύ να τον δοκιμάσω!
Η ομάδα του Le tif ήταν πρόθυμη να μας προσφέρει την περιποίηση που χρειαζόμασταν. Ήμουν λοιπόν τυχερή να με αναλάβει η Γιώτα!

Αρχικά έλουσε τα μαλλιά μου και εφάρμοσε την κατάλληλη μάσκα από την Kerastase. Έπειτα, ο ειδικός μου πρότεινε την κατάλληλη θεραπεία για μένα και η Γιώτα,εφάρμοσε στα μαλλιά μου μια 5' θεραπεία τη Fusio-dose vitaciment για θρέψη και ενυδάτωση της τρίχας. Αισθάνθηκα όντως την διαφορά, διότι έχω μαλλιά με ανταύγειες όπως φαίνεται,που χρειάζονται ενυδάτωση και φροντίδα! Η διαφορά ήταν τόσο εμφανής σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, που με ξάφνιασε. Η συγκεκριμένη θεραπεία, στοχεύει στο να "γεμίζει"  και να δυναμώνει την τρίχα, ενυδατώνοντάς την παράλληλα!
Μετά από αυτή την φροντίδα ήμουν έτοιμαη να δοκιμάσω το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ  και καινοτόμο steam-pod
Αρχικά στα μαλλιά τοποθετείται ένα ειδικό προϊόν, το οποίο βοηθάει την όλη διαδικασία.Έπειτα "αφαιρείται" από τα μαλλιά η περιττή υγρασία με κανονικό "πιστολάκι" και ξεκινάει η "δουλειά" του steam-pod!
Στην ουσία είναι μια συσκευή ισιώματος μαλλιών, η οποία στηρίζεται στη δύναμη του ατμού! Ισιώνει τα μαλλιά χωρίς να τα ταλαιπωρεί, όπως τα συμβατικά σίδερα μαλλιών, και τα αφήνει απίστευτα απαλά και λαμπερά! Είναι ότι καλύτερο για την τρίχα, γιατί δεν την καίει και τα μαλλιά γίνονται πιο ίσια από ποτέ! 
Και ιδού το αποτέλεσμα! Ίσια λαμπερά μαλλιά και η όλη διαδικασία απολαυστικότατη. Ευχαριστώ πολύ τη Γιώτα που καθόλη την διάρκεια ήταν τόσο ευγενική και μου έδωσε διάφορες συμβουλές για την φροντίδα των μαλλιών μου.
Περάσαμε ένα εξαιρετικό απόγευμα, ενημερωθήκαμε για τα πάντα γύρω από τη φροντίδα των μαλλιών μας και είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε με τις φίλες bloggers για ακόμα μια φορά
ευχαριστώ την Ανατολή (olini1989.blogspot) για αυτήν εδώ τη φώτο που είμαστε οι περισσότερες..τα χαμόγελα δείχνουν πόσο καλά περάσαμε νομίζω!

Στο τέλος μας πρόσφεραν ένα πρακτικό τσαντάκι με 2 προϊόντα που αντιστοιχούσαν στις ανάγκες της καθεμιάς μας ξεχωριστά!


Εδώ ακόμα σας δείχνω 2 φώτο του πως ήταν τα μαλλιά μου την επόμενη μέρα, χωρίς να χρησιμοποιήσω πρόσθετο τρόπο ισιώματος(ας σημειωθεί ότι η προηγούμενη μέρα ήταν βροχερή και το αποτέλεσμα παρόλα αυτά διατηρήθηκε τόσο καλά!) 


Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον Στράτο και τον Θανάση για  την όμορφη φιλοξενία που μας επιφύλαξαν στο κομμωτήριό τους,καθώς και την L'oreal Professionnel και την Kerastase. Φυσικά ένα μεγάλο μπράβο στην Demi admin των GBB!
Kisses






ps:όποιος επιθυμεί να χρησιμοποιήσει φώτο σε δικό του blogpost για το event, μπορεί να το κάνει αρκεί να αναφέρει το blog μου, το ίδιο ισχύει και για την φώτο της Ανατολής(την οποία "δανείστηκα"), όπως αναφέρει και η ίδια στο blog της. 







Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

"Blogger loves...Angels on bare skin by LUSH" (vol.1)

Angels on bare skin  £6.25/100g
english version provided downside
Η αγάπη μου για τα Lush είναι γνωστή στους πιο πολλούς! Αγαπώ τα προϊόντα αυτής της εταιρείας ,τις ονομασίες τους,τη φιλοσοφία γύρω από την δημιουργία,τις συσκευασίες τους,τις μυρωδιές τους γενικώς τα ΠΑΝΤΑ!! Τα Lush τα γνώρισα μέσα από βιντεάκια ξένων youtubers και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Από τότε έχω δοκιμάσει αρκετά προϊόντα τους, αλλά την καρδιά μου έχει κλέψει εδώ κι σχεδόν 2 μήνες το "Angel on bare skin".
Πρόκειται για ένα καθαριστικό προσώπου με διαλεχτά συστατικά που εξισώνει τον τόνο του δέρματος,μειώνει την ερυθρότητα και βελτιώνει την υγεία και την εμφάνιση του δέρματος, δίνοντας φυσική υγεία και λάμψη!Τα αλεσμένα αμύγδαλα σε αυτό το προϊόν απελευθερώνουν τις ευεργετικές τους ιδιότητες και μετατρέπονται σε γάλα αμυγδάλου όταν προσθέσετε στο χέρι σας νερό! Επίσης να προσθέσω ότι τα συστατικά του είναι όλα 100% φυσικά και ΔΕΝ περιέχει συντηρητικά, γι'αυτό τον λόγο και έχει σύντομη ημερομηνία λήξης. Έχουν συνδυάσει την καολίνη,ώστε να απορροφά τη γυαλάδα και να καθαρίζει απαλά το δέρμα, την φυτική γλυκερίνη, για να μαλακώνει και να ενυδατώνει το δέρμα και μια μίξη από αιθέρια έλαια, τα οποία έχουν επιλεγεί για τις ιδιότητές τους να  ρυθμίζουν και να τονώνουν το δέρμα. Πραγματικά η ονομασία του είναι πολύ εύστοχη!
Quantitative Ingredients
Ground almonds, Glycerine, Kaolin Water, Laveder oil, Rose Absolute, Chamomile Blue Oil,Tagetes Oil,Benzoin Resinoid,Lavender flowers,*Limonene,*Linalool
*occurs naturally in essential oils

the name is written in italian because I bought it from Lush in Rome
το όνομα είναι στα ιταλικά γιατί το αγόρασα απο τα Lush στη Ρώμη

Inside! I used it up!!
Φώτο εσωτερικά, χρησιμοποίησα σχεδόν όλο το προϊόν!!

This amount is ok for one use!
Αυτή η ποσότητα είναι αρκετή για μια χρήση!

When you add water it looks like that and it is ready to use it!
Μόλις προσθέσετε νερό δείχνει έτσι και είναι έτοιμο για χρήση!


ENGLISH VERSION

My love for Lush is known to most of you! I love this company's products, their names, their philosophy about the development, the packaging, their scents generally EVERYTHING! I first "met" Lush through foreign youtubers videos and it was love at first sight. Since then I have tried several products from this companie, but nearly 2 months know "Angels on bare skin" stole my heart.
This is a facial cleanser with carefully chosen ingredients that evens skin tone, reduces redness and improves the health and appearance of skin, giving natural health and shine! The ground almonds in this product release their beneficial properties and converted into milk almond when you add water to your hand! Let me add that the ingredients are all 100% natural and contains no preservatives, and for this reason it has a short expiration day. They combine the kaolin to absorb shine and gently cleanses skin, vegetable glycerin to soften and moisturize the skin and a blend of essential oils, which have been selected for their abilities to balance and tone the skin.  Actually the name it was be given is very appropriate!
Quantitative Ingredients
Ground almonds, Glycerine, Kaolin Water, Laveder oil, Rose Absolute, Chamomile Blue Oil,Tagetes Oil,Benzoin Resinoid,Lavender flowers,*Limonene,*Linalool
*occurs naturally in essential oils

Ps: Εξαιτίας των αλεσμένων αμυγδάλων κάνει και μια ήπια απολέπιση. Οι πιο έντονοι σπόροι που διακρίνονται στην δεύτερη φώτο είναι άνθη λεβάντας, με τα οποία είναι τυλιγμένο το προϊόν!
Because of the crushed almonds you can make a gentle exfoliation. The most intense grains ,visible in the second photo,are lavender flowers with which is wound the product!

Μπορείτε να το αγοράσετε εδώ Lush!
You can buy it here Lush!

Αυτό ήταν το "Blogger loves..." volume1! Πως σας φάνηκε? Έχετε δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο?

This was "Blogger loves.." volume1! What's your opinion? Have you ever tried something simiral to that product?

kisses








An announcment... A new project on my blog....

Spring is here guys!!
Καλό μήνα σε όλους! Η άνοιξη φτάνει (το "έφτασε" ο καιρός δε μας το έδειξε ακόμα) και η διάθεση μας αρχίζει σιγά σιγά να αλλάζει.. 
Σκέφτηκα λοιπόν και γω να κάνω κάτι διαφορετικό εδώ,να ξεκινήσω δηλαδή, μέσα σε αυτό το κλίμα αλλαγών, μια νέα "στήλη"! Μια φορά την εβδομάδα θα ανεβάζω ένα post στο οποίο θα αναφέρομαι σε ένα προϊόν που γνώρισα μέσα από την ενασχόλησή μου με το blogging, το εμπιστεύτηκα και χρησιμοποιώ ακόμα! Σημαντικό είναι ότι κάθε προϊόν που θα σας δείχνω σε αυτή τη στήλη θα είναι προϊόν που έχω αγοράσει με δικά μου χρήματα. Άλλα μου τα έχουν συστήσει φίλες bloggers, άλλα τα γνώρισα από blogs που διαβάζω και εμπιστεύομαι, ενώ άλλα είχα την τύχη να τα δοκιμάσω από pr samples εταιρειών, αλλά τα ξαναγόρασα. Ακόμα άλλα από αυτά που έχω σκοπό να σας δείξω είναι πραγματάκια που τα βρίσκουμε Ελλάδα ενώ άλλα μικρές ανακαλύψεις από online καταστήματα, τα οποία άρχισα να εμπιστεύομαι από τότε που ξεκίνησα να γράφω στο blog μου! Η στήλη αυτή σκέφτηκα να ονομάζεται "Blogger loves...", ήταν ότι πιο εύστοχο σκέφτηκα.

ENGLISH VERSION
________________________
Good month to everyone! Spring is coming (the weather didn't allow us to say that is here yet) and our disposal are slowly changing ..
So I thought for me to do something different here, to begin within this season of changes, a new "column"! Once a week will upload a post in which I will refer to a product that I have met through my involvement with blogging, I "trusted" it and I still use! An important issue is that each product I will show you in this column will be a product that I bought with my own money. Some of them were recommended by friends who are bloggers too, others attribute from blogs that I read and trust, while others I had the chance to try them by pr samples from companies, but I have repurchased them. Even more what I have to show you is things that we can find in Greece and other are small discoveries from online stores, which I began to trust since I started writing my blog! This column I thought to be called "Blogger loves ...", that was more appropriate title I thought.

Πώς σας φαίνεται η ιδέα μου? Σήμερα θα ανεβάσω 2 posts και το ένα θα είναι το πρώτο μου "Blogger loves.."

What's your opinion about my idea? Today I am going to upload 2 posts and one of them will be the "Blogger loves..."

Kisses